Focaccia integrale con cipolle e peperoni

Focaccia integrale con cipolle e peperoni

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di miele
    15 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    8 g di lievito di birra disidratato
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di farina integrale
    400 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
    150 g
  • di peperone rosso in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di rosmarino fresco tritato
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 369 kcal / 1544 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 201 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων