Trempette chaude aux épinards et artichauts

Trempette chaude aux épinards et artichauts

4.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
995 g

Υλικά

  • de cœurs d'artichauts à l'huile (env. 398 ml), égouttés
    1 boîte de conserve
  • de parmesan coupé en morceaux
    115 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    115 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'échalotes (françaises), coupées en deux
    15 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'épinards surgelés décongelés et égouttés (voir Conseil)
    285 g
  • de fromage à la crème ramolli
    225 g
  • de crème sure
    85 g
  • de chili broyé
    ½ c. à thé
  • de sel
    ¼ c. à thé
  • de sauce Worcestershire
    ½ c. à thé
  • de Tabasco®
    ½ c. à thé

Διατροφή ανά 30 g

Θερμίδες 63.1 kcal / 264 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 1.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 122.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων