Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
24 morceaux

Υλικά

  • d'huile d'olive vierge extra
    100 g
  • gousse d'ail
    140 g
  • de bébés épinards frais
    85 g
  • parmesan coupée en morceaux
    115 g
  • de fromage à tartiner en dés
    115 g
  • de crème aigre
    30 g
    30 g de yogourt nature
  • de cœur d'artichaut mariné égoutté
    170 g
  • de chili broyé (προαιρετικό πεδίο) selon le goût
    ¼ c. à thé
  • de sel selon le goût
    ¼ - ½ c. à thé
  • poivre noir moulu
    ⅛ c. à thé
  • baguette pains (environ 450 g)
    2

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 157.8 kcal / 660.4 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 8.4 g
Υδατάνθρακες 15.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 296 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων