
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gremolata z parmezanem
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
3 porcje
Υλικά
-
30 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
2 ząbki czosnku
-
skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
-
15 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
10 g orzeszków piniowych
-
10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
74.8 mg
Πρωτεΐνη
2.7 g
Θερμίδες
206.5 kJ /
49.3 kcal
Λιπαρά
3.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 λεπτ.
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 λεπτ.
Pasta z pieczonego bakłażana
1ωρ. 50 λεπτ.
Orientalny chutney z moreli
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Pasta z cukinii i soczewicy
1ωρ. 10 λεπτ.
Relish z zielonych pomidorów
55 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Masło z ziołami
20 λεπτ.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 λεπτ.
Kawior z bakłażana
50 λεπτ.