Fish Ceviche

Fish Ceviche

5.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
    18 oz
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • lime juice
    7 oz
  • Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
    7 oz
  • red onion cut into pieces
    3 ½ oz
  • vegetable oil
    5 oz
  • dried oregano (προαιρετικό πεδίο) to taste
    1 tsp
  • fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • avocado cubed (½ in)
    1
  • corn tostadas to serve
    salted crackers, to serve
  • limes cut into wedges, to serve
    2
  • hot sauce to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 564.8 kcal / 2372 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 43.5 g
Υδατάνθρακες 18.3 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1105 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων