
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish Ceviche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (προαιρετικό πεδίο) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
564.8 kcal /
2372 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
18.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
1105 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cancun Mexico
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 h
Quick Cheese Soufflés
45 min
Coleslaw
10 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 h 10 min
Falafel Waffle
40 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Rainbow Salad
30 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 h 10 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min