Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho

Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

Recheio
  • água
    500 g
  • ovos
    2
  • atum em lata escorrido
    250 g
  • pickles
    100 g
  • pimento morrone
    50 g
  • maionese (ver dica)
    50 g
  • ketchup
    30 g
  • mostarda
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Yorkshire puddings
  • ovos
    4
  • farinha tipo 65
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • leite
    200 g
  • azeite
    12 c. chá de

Διατροφή ανά 12 unidades

Θερμίδες 2672.2 kcal / 11180.3 kJ
Πρωτεΐνη 143.1 g
Λιπαρά 152.5 g
Υδατάνθρακες 173.1 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 30.3 g
Νάτριο 5728.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων