
Συσκευές & Αξεσουάρ
清炖萝卜牛肉汤
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
水800 克
-
白萝卜 切块200 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切段10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
224 kcal /
941 kJ
Πρωτεΐνη
31.238 g
Λιπαρά
8.708 g
Υδατάνθρακες
3.835 g
Φυτικές ίνες
1.181 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα