
Συσκευές & Αξεσουάρ
藏式蔬菜浓汤
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
干香菇 洗净,切块20 克
-
洋葱 切块100 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
菱角 去壳100 克
-
油10 克
-
牛肉肉糜100 克
-
水1000 克
-
牛奶200 克
-
稀奶油50 克
-
帕玛森奶酪粉1 汤匙
-
盐 依个人口味调整¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
222 kcal /
929 kJ
Πρωτεΐνη
8.89 g
Λιπαρά
1.015 g
Υδατάνθρακες
23.51 g
Φυτικές ίνες
2.19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα