Tarta gijonesa

Tarta gijonesa

3.6 21 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 raciones

Υλικά

  • 3 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 5 hojas de gelatina
  • 450 g de nata (35% de grasa)
  • 300 g de turrón de Jijona blando en trozos de 2 cm
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
  • 35 g de azúcar glas

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 69.7 mg
Πρωτεΐνη 10.6 g
Θερμίδες 2646 kJ / 632 kcal
Λιπαρά 46.2 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 49.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων