
Συσκευές & Αξεσουάρ
韩式牛肉海带汤
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肉 ,切小片(约1厘米厚)200 克
-
芝麻油 ,冷榨的1 汤匙
-
酱油 ,可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜海带25 克
-
水1500 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 ,斜切片50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
107 kcal /
448 kJ
Πρωτεΐνη
11.355 g
Λιπαρά
5.509 g
Υδατάνθρακες
2.753 g
Φυτικές ίνες
0.634 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韩式风味餐
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα