Patate gratinate al formaggio

Patate gratinate al formaggio

4.2 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

  • di patate a pasta gialla sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
    800 g
  • di acqua
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di latte parzialmente scremato
    500 g
  • di amido di mais (maizena)
    40 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di provola affumicata a tocchetti
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 283.1 kcal / 1184.6 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 25.8 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 449.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων