Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 pezzi

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    1550 g
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di malto d'orzo
    10 g
    10 g di zucchero
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di farina manitoba
    600 g
  • di sale
    8 g
  • di succo di limone
    30 g
Farcitura
  • di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
    150 g
  • di polpa di zucca a fettine
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    45 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 305.5 kcal / 1278.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 49.1 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 718.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων