
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230.4 kcal /
963.9 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
10.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
455.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Tartare
25 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Curried Coleslaw
10 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.
Mini Vegetable Frittatas
35 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Chunky Coleslaw
5 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Asian Vinaigrette
5 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Gluten-free Bruschetta
3ωρ.