Beetroot Carpaccio

Beetroot Carpaccio

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • beetroots small, peeled (see tips)
    300 g
  • courgettes cut in pieces (5 cm long)
    250 g
  • fresh mozzarella drained, cut in pieces
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • coarse salt flakes or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 230.4 kcal / 963.9 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 455.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων