
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vietnamese Style Noodle Salad
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
869.2 mg
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
99.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Salad
30min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Beetroot salad
10min
Chilli Cheese Nachos
40min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Crisp Onsen Eggs
2h
Temaki Sushi
1h
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Steamed Potato Tortilla
45min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min