Ciasto łabędzi puch

Ciasto łabędzi puch

4.6 558 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

Masa kokosowa do kremu
  • 2 białe bułki, czerstwe typu kajzerka, pokrojone na kawałki (ok. 80 g)
  • 700 g mleka
  • 100 g wiórków kokosowych
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
Biszkopt
  • 6 jajek
  • 150 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 100 g mąki pszennej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 szczypta soli
Krem kokosowy
  • 200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 100 g cukru pudru
Przełożenie
  • 150 g wody
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 4 - 5 łyżek dżemu z czarnej porzeczki
  • 30 g masła
  • 70 g cukru
  • 100 g wiórków kokosowych

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 308.6 kcal / 1291.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 18.6 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.9 g
Νάτριο 77.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων