Baklavas con almíbar de azahar

Baklavas con almíbar de azahar

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
40 unidades

Υλικά

Para espolvorear
  • 30 g de pistachos pelados (sin sal)
Relleno
  • 150 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 75 g de almendras crudas sin piel
  • 75 g de nueces peladas
Montaje
  • 150 g de mantequilla en trozos
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 9 láminas de masa filo
Almíbar y cocción
  • 300 g de azúcar
  • 150 g de agua
  • 30 g de miel de azahar
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de agua de azahar

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidad

Νάτριο 21.8 mg
Πρωτεΐνη 2 g
Θερμίδες 513 kJ / 122 kcal
Λιπαρά 7.8 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 12.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων