
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
376.2 kcal /
1580.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
24.1 g
Υδατάνθρακες
16.5 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
457.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Happy Easter!
8 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpring Greens and Grapefruit Salad
Καμία βαθμολογία
Green Goddess Salad
Καμία βαθμολογία
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Καμία βαθμολογία
Green Goddess Salad
10 λεπτ.
Quick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Chopped Vegetable Salad
10 λεπτ.
Fattoush with grilled haloumi
5ωρ.
Roasted Potato Salad
1ωρ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
Καμία βαθμολογία