Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • russet potato (approx. 340 g)
    1
  • broccoli stems
    340 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt to taste
  • black pepper, ground to taste
  • Parmesan cheese
    30 g
  • onion in pieces
    115 g
  • celery in pieces
    60 g
  • carrot in pieces
    60 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    795 g
    795 g vegetable broth, (see Tip)
  • ground black pepper to season, to taste
  • crème fraîche
    115 g
  • green onion thinly sliced
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 312 kcal / 1305 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1237 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων