
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

No Waste
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Refresh & Revitalize
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Golden Beet Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Asian Chicken Noodle Soup
Καμία βαθμολογία
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Leek and Potato Soup
40 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.