Golden Beet Gazpacho

Golden Beet Gazpacho

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    1135 g
  • beetroot, golden, raw trimmed and cleaned
    1135 g
  • yellow pepper
    85 g
  • garlic cloves
    2
  • shallot
    15 g
  • sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava
    15 g
    15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
  • extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
    115 g
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • water to desired consistency
    370 - 395 g
  • manchego cheese to taste
    115 g
  • parsley leaf, fresh to garnish
  • crouton to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 464.5 kcal / 1943.3 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 37.7 g
Υδατάνθρακες 21.3 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 1436.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων