Costolette di agnello in salsa bernese

Costolette di agnello in salsa bernese

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porzione

Υλικά

Marinatura
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di aceto di mele
  • 50 g di acqua
Costolette di agnello
  • 800 g di costolette di agnello
Salsa bernese
  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 100 g di farina
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 70 g di olio di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1268.8 kcal / 5308.7 kJ
Πρωτεΐνη 39.1 g
Λιπαρά 111.2 g
Υδατάνθρακες 25.9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 50.6 g
Νάτριο 1151.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων