Kouign-amann à l'ail et au parmesan

Kouign-amann à l'ail et au parmesan

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 portions

Υλικά

La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
  • de lait demi-écrémé
    180 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de sucre en poudre
    15 g
Le tourage
  • de beurre demi-sel (dont 200 g en 1 morceau et 100 g coupé en morceaux)
    300 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    25 g
  • botte de persil frais
    1
  • gousses d'ail
    10

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 342.3 kcal / 1422.9 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 21.1 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.8 g
Νάτριο 254.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων