Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di spalla di agnello, senza ossa
    1500 g
  • burro q.b.
  • sale marino a piacere
  • pepe nero macinato a piacere
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    7 rametti
  • di aceto balsamico
    80 g
  • di vino rosso
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di cipolla rossa in quarti
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 540 kcal / 2259 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων