
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
386.9 mg
Πρωτεΐνη
5.2 g
Θερμίδες
1918 kJ /
458.4 kcal
Λιπαρά
20.6 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
66.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4 Std. 25 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Mango Chia Pudding
4 Std. 10 Min
Mango Ice Lollies
6 Std. 20 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Seville Orange Sorbet
3 Std. 25 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 Std. 10 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min