
Συσκευές & Αξεσουάρ
Απλός σολομός στον άτμο
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτο φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα χωρίς κόκαλα (βλ. συμβουλή)900 - 1000 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση2
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μήκους περίπου 8 εκ.)2 κλωνάρια
-
θυμάρι, φρέσκο (μήκους περίπου 8 εκ.)2 κλωνάρια
-
ελαιόλαδο1 κ.σ.
-
νερό1000 γρ.
-
λεμόνι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
376 kcal /
1579.2 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
25.5 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
104 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Το ψάρι πρωταγωνιστής
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓαριδομακαρονάδα
40 λεπτ.
Θαλασσινά γιαχνί με μπρόκολο
20 λεπτ.
Πέννες με ντομάτα, σκόρδο και μύδια
20 λεπτ.
Τσιπούρες στον ατμό σε ζωμό με πατάτες
Καμία βαθμολογία
Τάκος (tacos) με γαρίδες και καυτερή μαγιονέζα
25 λεπτ.
Κριθαράκι με σολομό και σπανάκι
40 λεπτ.
Λαβράκι με σάλτσα beurre blanc-πράσου και πατάτες
1ωρ.
Μαυρομάτικα φασόλια (λουβιά) γιαχνί με καλαμάρι
5ωρ. 15 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία