Podpłomyk ze szparagami i orzechami

Podpłomyk ze szparagami i orzechami

4.6 258 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej
    230 g
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    30 g
  • wody
    120 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
Dodatki
  • zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych wzdłuż w 2 mm plastry
    400 g
  • sera feta pokruszonego
    100 g
  • orzechów włoskich, łuskanych, połówek
    60 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
    250 g
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    2 szczypty
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • cukru
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 687.2 kcal / 2875.2 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 44.6 g
Υδατάνθρακες 56.7 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 753.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων