
Συσκευές & Αξεσουάρ
Στιφάδο με τόνο και πατάτες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
κοιλιά μακρυπτέρυγου τόνου (albacore) (χωρίς δέρμα και κόκαλα), σε κομμάτια500 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο3
-
σπόρους κύμινου1 κ.γλ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
ζωμό ψαριού300 γρ.
-
ελαιόλαδο50 γρ.
-
πράσινες πιπεριές σε κομμάτια180 γρ.
-
κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα180 γρ.
-
ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα200 γρ.
-
πατάτες σε κομμάτια500 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
490 kcal /
2051 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Το ψάρι πρωταγωνιστής
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚριθαράκι με σολομό και σπανάκι
40min
Σαλάτα με γαρίδες και αγγουράκι
Ninguna valoración
Σολομός τεριγιάκι sous-vide
1h 20min
Γαρίδες με τσίλι και σκόρδο
10min
Ψάρι ολόκληρο στον ατμό με τζίντζερ και σκόρδο
30min
Μπολ με καυτερές γαρίδες και κινόα
30min
Σουπιές
1h 20min
Τάκος (tacos) με γαρίδες και καυτερή μαγιονέζα
25min
Κοκκινόψαρα με ντομάτες και ρύζι με καρότο
50min
Φιλέτο λευκού ψαριού με πολέντα και φρέσκο καλαμπόκι
1h 5min
Γαριδομακαρονάδα
40min
Κριθαρότο με θαλασσινά
40min