Galette de ratatouille

Galette de ratatouille

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte brisée
  • de beurre froid, coupé en morceaux (1-2 cm)
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    ½ c. à café
La garniture
  • de courgette (2-3 courgettes), non épluchées et les extrémités coupées
    350 g
  • de tomate olivette entières (voir "Conseil(s)")
    350 g
  • tomate séchée à l'huile égouttées (1 bocal de 250 ml)
    190 g
  • civettes fraîches ciselée
    10 g
  • de sel
    4 - 6 pincées
  • d'eau
    30 g
  • poivre moulu
    1 pincée
  • parmesan râpé
    60 g
  • de lait pour la dorure
  • feuilles de basilic frais pour la finition
    10

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 856.5 kcal / 3572.5 kJ
Πρωτεΐνη 17.3 g
Λιπαρά 59.3 g
Υδατάνθρακες 61.3 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.5 g
Νάτριο 621.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων