紫蘇蒸花餃

紫蘇蒸花餃

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 塊

Υλικά

  • 雞胸肉 切塊
    150 克
  • 板豆腐 稍微擠乾水份
    100 克
  • 切段
    1 枝
  • 紫蘇葉 略切
    2 片
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 清酒
    1 茶匙
  • 蝦仁
    20 隻
  • 水餃皮
    20 張
  • 少許,刷油用
  • 600 克
沾醬
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 香油
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 24 kcal / 104 kJ
Πρωτεΐνη 2.7 g
Λιπαρά 0.5 g
Υδατάνθρακες 2.1 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων