
Συσκευές & Αξεσουάρ
紫蘇蒸花餃
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 塊
Υλικά
-
雞胸肉 切塊150 克
-
板豆腐 稍微擠乾水份100 克
-
蔥 切段1 枝
-
紫蘇葉 略切2 片
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
-
清酒1 茶匙
-
蝦仁20 隻
-
水餃皮20 張
-
油 少許,刷油用
-
水600 克
沾醬
-
日式醬油3 大匙
-
味醂1 大匙
-
蒜頭20 克
-
香油1 茶匙
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
24 kcal /
104 kJ
Πρωτεΐνη
2.7 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν