Tarbot in champagnesaus

Tarbot in champagnesaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties

Υλικά

Basmatirijst
  • water
    1300 g
  • zout
    1 - 1 ½ tl
  • olijfolie
    30 g
  • basmati rijst
    300 g
Tarbot in champagnesaus
  • sjalotten gehalveerd
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • visbouillon in poeder
    1 el
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    170 g mousserende witte wijn
  • tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)
    6
  • zout aanpassen aan de smaak
    2 snuifjes
  • gemalen peper aanpassen aan de smaak
    4 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk)
    3 el
  • eierdooiers
    5

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1177.9 mg
Πρωτεΐνη 71.2 g
Θερμίδες 3449.7 kJ / 824.5 kcal
Λιπαρά 36.8 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 42.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων