Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta

Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta

3.7 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • cipolla dorata in quarti
    1
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di carne di vitello a pezzi (vedere consigli)
    900 g
  • di vino bianco
    120 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    2 cucchiaini rasi
  • di piselli surgelati
    100 g
  • patate piccole, sbucciate
    8
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 409.2 kcal / 1711.7 kJ
Πρωτεΐνη 33.9 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 661 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων