Bubur Sapi dan Jagung

Bubur Sapi dan Jagung

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porsi

Υλικά

  • daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
    200 g
  • kecap asin
    1 sdt
  • minyak sayur
    10 g
  • jahe segar
    10 g
  • air
    450 g
  • nasi putih matang
    200 g
  • garam
    ½ sdt
  • biji jagung manis, kalengan tiriskan
    100 g
  • telur dikocok lepas
    1
  • daun bawang daun bawang cincang
    15 g
  • bubuk lada putih
    ½ sdt

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 479.1 kcal / 2004.3 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4663.5 g
Νάτριο 737.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων