Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)

Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

Laksam
  • minyak sayur untuk mengoles
  • air panas
    500 g
  • tepung beras putih
    500 g
  • tepung terigu
    80 g
  • air
    1250 g
  • garam
    1 sdt
Kuah santan
  • air
    700 g
  • ikan kembung buang isi perut dan sisiknya
    1000 g
  • bawang merah
    50 g
  • siung bawang putih
    4
  • jahe segar
    10 g
  • terasi
    10 g
  • asam jawa rendam dalam 3 sdm air hangat lalu disaring
    3
  • santan
    300 g
  • gula (προαιρετικό πεδίο) sesuai selera
    2 sdt
  • garam sesuai selera
    3 sdt
  • lada hitam bubuk
    ½ sdt
  • kacang panjang iris tipis-tipis
    40 g
  • taoge
    50 g
  • kecombrang iris tipis-tipis
    1

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 975 kcal / 4080 kJ
Πρωτεΐνη 63 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 125 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 2768 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων