Arrosto con contorno di castagne e patate

Arrosto con contorno di castagne e patate

3.7 18 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Cottura patate e castagne
  • 750 g di acqua
  • 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
  • 450 g di castagne
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
  • 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 330 g di birra chiara

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 529.6 mg
Πρωτεΐνη 39 g
Θερμίδες 2267 kJ / 541.8 kcal
Λιπαρά 23.9 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Υδατάνθρακες 42.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων