
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
mozzarella200 g
-
water1000 g
-
basmati rijst200 g
-
varkenskarbonade zonder been, in plakjes gesneden (ongeveer 1-2 cm)600 g
-
zout1 ½ tl
-
suiker4 tl
-
bouillonpasta1 tl
-
gemalen peper1 ½ tl
-
Shaoxing rijstwijn3 tl
-
sesamolie1 tl
-
lichte sojasaus1 tl
-
ei4
-
maïszetmeel4 el
-
water3 el
-
plantaardige olie3 el
-
knoflookteentjes4
-
plantaardige olie30 g
-
tomaten in stukjes van 2 cm gesneden500 g
-
rode paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
groene paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
ui in partjes gesneden1
-
tomatenpuree30 g
-
ketchup20 g
-
zout1 el
-
maïszetmeel gemengd met 4 el water2 el
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1002.7 mg
Πρωτεΐνη
41.5 g
Θερμίδες
2557.4 kJ /
611.2 kcal
Λιπαρά
29.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
42.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen