
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Προετοιμασία 1ωρ. 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water4 ½ oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
beef tenderloin17 ½ - 24 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ - 1 tsp
-
fresh button mushrooms quartered10 ½ oz
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced2 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
Madeira wine dry or sweet4 oz
-
ground black pepper1 tsp
-
puff pastry (see Tip)13 oz
Assembly
-
large egg whisked1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
-
water17 ½ oz
-
carrots thinly sliced21 oz
-
whole milk12 oz
-
potatoes peeled, sliced (¼ in.)35 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
Madeira wine dry or sweet1 ½ oz
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter diced1 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1361 kcal /
5694.6 kJ
Πρωτεΐνη
52.2 g
Λιπαρά
72.8 g
Υδατάνθρακες
119.5 g
Φυτικές ίνες
13.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.2 g
Νάτριο
1541.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese Pork with Vegetables
1 h 20 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Boeuf Bourguignon
11 h 25 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 h
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Beef Barbacoa
2 h
Teddy Bear Burgers
2 h
Turkey Chili
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min