
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Προετοιμασία 1ωρ. 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water4 ½ oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
beef tenderloin17 ½ - 24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms quartered10 ½ oz
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced2 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
Madeira wine dry or sweet4 oz
-
puff pastry (see Tip)13 oz
Assembly
-
large egg whisked1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
-
water17 ½ oz
-
carrots thinly sliced21 oz
-
whole milk12 oz
-
potatoes peeled, sliced (¼ in.)35 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
Madeira wine dry or sweet1 ½ oz
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter diced1 oz
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1541.5 mg
Πρωτεΐνη
52.2 g
Θερμίδες
5694.6 kJ /
1361 kcal
Λιπαρά
72.8 g
Φυτικές ίνες
13.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.2 g
Υδατάνθρακες
119.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Fajitas
35 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Lemon Garlic Chicken
30 min
Classic Diner Burger
25 min
Turkey Chili
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min