
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
chicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGround Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Mediterranean Lamb Burger
45 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 λεπτ.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 λεπτ.