Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
3617 kJ /
864 kcal
Λιπαρά
51 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalisbury Steak TV Dinner
1ωρ.
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1ωρ.
Summer Bolognese Bowl
Καμία βαθμολογία
Sausage and Red Pepper Pasta
45 λεπτ.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 λεπτ.