
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Panna Cotta
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Marzipanrohmasse in Stücken100 g
-
Milch360 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt240 g
Maracuja-Sauce
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanillepuddingpulver20 g
-
Minze (προαιρετικό πεδίο) abgezupft, zum Garnieren2 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
70 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1099 kJ /
263 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Knusper-Bites
30 λεπτ.
Windbeutel
2ωρ. 15 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Ingwer-Gummibärchen
50 λεπτ.
Avocado-Zitronen-Creme
20 λεπτ.
Vanillepudding
25 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5ωρ.
Schokobecher mit Orangencreme
30 λεπτ.
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1ωρ. 30 λεπτ.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.