Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Panna Cotta
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Marzipanrohmasse in Stücken100 g
-
Milch360 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt240 g
Maracuja-Sauce
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanillepuddingpulver20 g
-
Minze (προαιρετικό πεδίο) abgezupft, zum Garnieren2 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
70 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1099 kJ /
263 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZimt-Weihnachtstorte
8ωρ. 20 λεπτ.
Zabaglione
15 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Wiener Kugeln
50 λεπτ.
Grapefruit Shrub
72ωρ.
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3ωρ. 25 λεπτ.
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 λεπτ.
Erdbeer-Ganache-Pralinen
2ωρ. 30 λεπτ.
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 λεπτ.
Haselnuss-Parfait
6ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladensalami
4ωρ.
Dänische Zitronencreme
3ωρ.