Σαλάτα με κινόα, κοτόπουλο και αβοκάντο

Σαλάτα με κινόα, κοτόπουλο και αβοκάντο

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • μαϊντανό, πλατύφυλλο, φρέσκο μόνο τα φύλλα
    4 κλωνάρια
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • φλούδα λεμονιού χωρίς το λευκό μέρος (1 x 4 εκ.)
    2 - 3 κομμάτια
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    70 γρ.
  • στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα σε κύβους (2-3 εκ.)
    400 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί
    2 κ.γλ.
  • μουστάρδα Dijon
    1 κ.γλ.
  • μέλι
    1 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα
  • νερό
    1210 γρ.
  • κινόα
    100 γρ.
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση
    200 γρ.
  • αγγουράκια σε κομμάτια (2-3 εκ.)
    150 γρ.
  • αβοκάντο ξεφλουδισμένο, σε κομμάτια (2-3 εκ.)
    100 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 422.5 kcal / 1775 kJ
Πρωτεΐνη 27.3 g
Λιπαρά 26.2 g
Υδατάνθρακες 17.9 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 1219.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων