 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
蒸煮
- 
          去殼蝦仁160 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          橄欖油½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          水400 克
- 
          蛋4 顆
- 
          綠花椰菜,切小朵150 克
組裝
- 
          日式美乃滋65 克
- 
          煉乳25 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉2 小撮
- 
          全麥吐司,切片 去邊8 片
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1161.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        19.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1675.6 kJ  / 
                        400.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        咖啡廳在你家
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    