
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
蒸煮
-
去殼蝦仁160 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水400 克
-
蛋4 顆
-
綠花椰菜,切小朵150 克
組裝
-
日式美乃滋65 克
-
煉乳25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
全麥吐司,切片 ,去邊8 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
400.5 kcal /
1675.6 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
20.1 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
1161.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

咖啡廳在你家
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν