Rosemary and Sea Salt Bread

Rosemary and Sea Salt Bread

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • fresh rosemary leaves
    20 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g dried yeast
  • sugar
    1 tsp
  • strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting
    600 g
  • olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • coarse sea salt
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 261 kcal / 1091.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.9 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 38.6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 372.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων