Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

4.4 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
14 slices

Υλικά

  • Parmesan cheese
    100 g
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
    200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • self-raising flour plus extra for dusting
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • pumpkin seeds
    40 g
  • large eggs
    2
  • milk
    20 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 131 kcal / 546 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 15.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων