Ψάρι ολόκληρο στον ατμό με τζίντζερ και σκόρδο

Ψάρι ολόκληρο στον ατμό με τζίντζερ και σκόρδο

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • πράσινα κρεμμυδάκια (4 ολόκληρα, 2 σε κομμάτια)
    6
  • ψάρια, ολόκληρα, καθαρισμένα (π.χ. λαβράκι) (περίπου 700-900 γρ. συνολικά)
    2
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • τζίντζερ, φρέσκο ξεφλουδισμένο (60 γρ. σε λεπτές φέτες, 15 γρ. σε κομμάτια 0,5 εκ.)
    75 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    6
  • κόλιανδρο, φρέσκο μόνο τα φύλλα, και λίγα ακόμα για το γαρνίρισμα
    15 γρ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ κ.γλ.
  • σάλτσα μαύρων φασολιών
    1 κ.σ.
  • κρασί ρυζιού
    2 κ.γλ.
  • σησαμέλαιο
    2 κ.γλ.
  • νερό
    600 γρ.
  • λάιμ σε φέτες
    1
  • σχοινόπρασο, κινέζικο (με γεύση σκόρδου) για το γαρνίρισμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 148 kcal / 619 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων