Pâtes aux poireaux et à l'ajvar

Pâtes aux poireaux et à l'ajvar

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 portions

Υλικά

  • de parmesan (προαιρετικό πεδίο) en morceaux (2-3 cm)
    40 g
  • d'eau
    600 g
  • d'ajvar (voir conseil)
    330 g
  • de crème
    100 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sel fin
    ¼ de c. à café
  • de pâtes sèches ex. fusilli, penne, macaroni etc.
    400 g
  • de poireaux en rondelles (5 mm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 668 kcal / 2794 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 103 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων