Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, γλυκοπατάτες και γλυκόξινο ντρέσινγκ

Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, γλυκοπατάτες και γλυκόξινο ντρέσινγκ

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες, σε κύβους (2-3 εκ.)
    750 γρ.
  • ελαιόλαδο και ακόμα 1 κ.σ.
    20 γρ.
  • κύμινο, αλεσμένο
    1 κ.γλ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    1 κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • τζίντζερ, αποξηραμένο, αλεσμένο
    ½ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα
  • τζίντζερ, φρέσκο ξεφλουδισμένο, σε στρογγυλές φέτες (2 χλστ.)
    10 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • κόκκινη πιπεριά τσίλι κομμένη στη μέση
    1
  • χουρμάδες Medjool (φοινίκια), χωρίς κουκούτσια κομμένους στη μέση
    50 γρ.
  • βούτυρο από κάσιους ή άλλο βούτυρο ξηρών καρπών της επιλογής σας (βλ. συμβουλή)
    50 γρ.
  • χυμό λάιμ
    50 γρ.
  • σάλτσα σόγιας Tamari
    20 γρ.
    σάλτσα σόγιας, light
  • ξίδι ρυζιού
    20 γρ.
  • κόκκινο κραμπί χωρίς το σκληρό κοτσάνι/πυρήνα, σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    250 γρ.
  • ανάμεικτους σπόρους
    25 γρ.
  • tempeh (υποκατάστατο κρέατος από φασόλια σόγιας) κομμένο σε 12 φέτες
    200 γρ.
  • σπανάκι baby, φρέσκο
    100 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 517 kcal / 2165 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 56 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 684 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων