Καπνιστό χοιρινό με ξινολάχανο

Καπνιστό χοιρινό με ξινολάχανο

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    200 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια
    50 γρ.
  • χοιρινό, παστό και ελαφρώς καπνιστό σε κύβους (2 εκ.)
    700 γρ.
  • ξινολάχανο (sauerkraut), σε βαζάκι στραγγισμένο, χοντροκομμένο
    500 γρ.
  • νερό
    250 γρ.
  • πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
    1 κύβο κύβο ζωμού κρέατος
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    20 γρ.
  • πελτέ ντομάτας
    60 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, οποιοδήποτε είδος (από γάλα αγελάδας)
    200 γρ.
  • κονιάκ
    25 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    ½ κ.γλ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.
  • μουστάρδα με κόκκους
    20 γρ.
  • φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα
    5 κλωνάρια

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 360 kcal / 1504 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων