Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa

Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di carne trita d'agnello
    400 g
  • di cipolla in quarti
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di melanzane a cubetti (3 cm)
    220 g
  • di cannella in polvere
    ½ cucchiaino
  • di mix di spezie alla cannella
    1 cucchiaino
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaino
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di uvetta sultanina
    50 g
  • di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
    1 cucchiaino
  • di acqua
    250 g
  • di chicchi di quinoa sciacquati
    200 g

Διατροφή ανά 160 g

Θερμίδες 263 kcal / 1105 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 0.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων