
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
656.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Brown Rice Salad with Trout
35 λεπτ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Lemongrass Beef Salad
30 λεπτ.
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish and Avocado Loaf
2ωρ.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.