Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salvia fresca lavate ed asciugate
    3 foglioline
  • di spalla di vitello
    500 g
  • di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di Marsala secco
    200 g
  • di brodo vegetale (προαιρετικό πεδίο)
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 142 kcal / 594 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 6.1 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων