
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kürbiskernbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen170 g
-
Dinkel300 g
-
Roggen50 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Zucker1 Prise
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Essig10 g
-
Salz1 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
518 kJ /
124 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1h 15min
Toastbrot (glutenfrei)
14h
Dinkelkeimbrot
72h
Weißbrot
1h 50min
Mediterranes Rosmarinbrot
1h 55min
Proteinbrot
1h 15min
Süße Brötchen
1h 5min
Birnen-Nuss-Brot
1h 15min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50min
Vollkornbrot
5h
Früchtebrot
24h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min