Συσκευές & Αξεσουάρ
Kürbiskernbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen170 g
-
Dinkel300 g
-
Roggen50 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Zucker1 Prise
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Essig10 g
-
Salz1 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
518 kJ /
124 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Challah
1 godz. 30 min
Astra-Schrippen
2 godz. 50 min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 godz. 30 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min
BBQ-Zupfbrot
50 min
Laugen-Schinken-Hörnchen
2 godz. 15 min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 min
Erdbeertraum
5 min