
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kürbiskernbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen170 g
-
Dinkel300 g
-
Roggen50 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Zucker1 Prise
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Essig10 g
-
Salz1 ½ TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
124 kcal /
518 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Joghurtbrötchen
30 λεπτ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1ωρ. 10 λεπτ.
Portugiesische Croissants
1ωρ. 50 λεπτ.
Ciabatta
17ωρ.
Körner-Bagels
2ωρ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Softes Sandwichbrot
3ωρ. 30 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.