Polpettone al Varoma con contorno

Polpettone al Varoma con contorno

4.7 188 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • di carne trita di manzo
    500 g
  • uova
    2
  • di pangrattato
    50 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    ¼ di cucchiaino
  • di pancetta affumicata
    12 - 16 fette
  • di prosciutto cotto (circa 100 g)
    3 fette
  • di mozzarella ben scolata dal siero e a fettine sottili
    120 g
  • scalogno a metà
    1
  • di funghi prataioli, a metà
    200 g
  • di burro
    20 g
  • di vino bianco
    200 g
  • di acqua
    450 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cubetto
  • di panna (min. 30% di grassi)
    80 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 38.2 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 7.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων